Balkanari and the Gypsy Orchestra Dancers in De Kruidenhof. Foto: PR
Balkanari and the Gypsy Orchestra Dancers in De Kruidenhof. Foto: PR

Balkanari and the Gypsy Orchestra Dancers in De Kruidenhof

Algemeen

EIBERGEN - Op zondag 4 september treedt de band Balkanari and the Gypsy Orchestra Dancers op in De Kruidenhof in Mallum. De tuin is geopend van 13.30 tot 17.00 uur. Het concert begint omstreeks 14.00 uur. er worden meerdere sets gespeeld. Het concert duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Met hun dansbare en opzwepende nummers uit alle streken van de Balkan weten de muzikanten van Balkanari iedere keer hun publiek te betoveren. Vol energie en plezier wordt er gespeeld, en het publiek wordt altijd meegezogen in dit swingende en exotische muziekfeest. De Balkanband bestaat uit acht muzikanten: bassist/zanger Arjan Haakshorst, zangeres/violiste Maartje Epema, drummer/percussionist Jacques Groen, gitarist Frank de Haan, accordeoniste Maike Weening en de blazerssectie Erwin Boonk (trompet), Jaap Hilverda (sopraan-, alt- en baritonsax) en Mark Lenselink (tenor- en altsaxofoon).

De toegangsprijs die middag bedraagt 5 euro. Donateurs betalen 3 euro. Tijdens het concert is ook de tuin te bezichtigen. Ook heeft De Kruidenhof een terras, waar men koffie, thee en appelgebak kan gebruiken.


www.kruidenhof-te-mallum.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant