VV Lochuizen in het nieuw. Foto: PR
VV Lochuizen in het nieuw. Foto: PR

Lochuizen zet shirtsponsors in het zonnetje

Algemeen

Lochuizen - Bij de opening van het nieuwe seizoen zijn alle seniorenelftallen van voetbalvereniging Lochuizen voorzien van nieuwe sporttenues.

Het rode tenue van het eerste elftal heeft Ropa BV als shirtsponsor. Deze trouwe sponsor van VV Lochuizen was eregast tijdens de sponsormiddag op de voor deze gelegenheid gebouwde tribune op Sportpark Nieuw Olthaar. De spannende wedstrijd Lochuizen – Meddo (2-3) werd onder het genot van een hapje en drankje bekeken.

"Onze voetbalvereniging kan niet zonder sponsoren die elkaar onderling ook weten te vinden en opdrachten gunnen", aldus voorzitter Bat ter Haar. "Het is mooi dat deze betrokken groep ondernemers elkaar ontmoet bij VV Lochuizen. Met hun bijdrage en die van de vele vrijwilligers kunnen we ons teams van mooie sportkleding voorzien en de velden en het gebouw in een goede conditie houden."

De sponsoren van de andere seniorenelftallen zijn Otto Snijservice en Staalhandel, Timmerfabriek Schepers, Batist Administraties, Henk Jan Mensink Timmerwerken en Neco Staalbouw. "Ik heb gekozen voor het tweede elftal omdat het een opleidingsteam is. Bij FC Twente steun ik ook de Gouden Talenten. Ik vind het belangrijk dat jonge talenten worden gesteund en de juiste aandacht krijgen", licht Gerrit Otto van Otto Snijservice en Staalhandel zijn sponsorschap toe.

Alle sponsoren ontvingen voor hun steun als dank een ingelijst shirt.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant