Beursvloer Berkellandse Uitdaging

Algemeen

BERKELLAND - Donderdag 3 november wordt door de Berkellandse Uitdaging weer de Beursvloer gehouden. Dit is de plek waar maatschappelijk betrokken Berkelland samenkomt. De Beurs staat in het teken van verbinden, netwerken en samenwerken ten behoeve van de lokale samenleving. Dit jaar is er voor het eerst een co-partner, het Platform BV Berkelland. Dit overkoepelend Platform voor ondernemend, onderwijzend en bestuurlijk Berkelland heeft een groot netwerkbereik dat alle geledingen van de samenleving omvat.

Na de opening zal dagvoorzitter Bas te Velthuis een groepsinterview doen met diverse vertegenwoordigers uit de samenleving die hun visie geven op het belang van deze beurs. Dit zijn Erna Koeslag, voorzitter Platform BV Berkelland, Alie Vreemann vanuit de Rotary Neede-Eibergen, Harry Niemeijer, directeur-eigenaar van Elite Salades & Snacks en Hans Wennekes, aanjager CVJO Berkelland. Daarna begint het eigenlijke beursspel van vraag en aanbod onder toezicht van kandidaat-notaris Wendy Bekkink van Notaris Kraayenhof uit Borculo. Het aanbod van vraag en aanbod is zoals elk jaar divers. Zo zoekt de Werkgroep Integratie Neede (WIN) spelmateriaal voor hun nieuwe onderkomen. Speeltuinvereniging De Koppel uit Borculo daarentegen zoekt een opslagmogelijkheid voor haar spelmateriaal, bijvoorbeeld een kleine zeecontainer. Aan de aanbodkant is er onder meer een gelegenheid om gebruik te maken van een duurzaamheidsadvies van LDR Lighting uit Eibergen. Naast de matchlijst is er voor het eerst ook een 'koerslijst'. Hierop worden zogenaamde 'open matches' genoteerd, partijen die een verbinding met elkaar maken zonder concreet doel nog.

Voorafgaand aan de start van de beurs is er vanaf 18.00 uur een inloopuur waar tegen een geringe vergoeding een warme en koude maaltijd kan worden verkregen. Ter ondersteuning helpen cliënten van Estinea en leerlingen van Het Assink.Opgeven voor de Beursvloer kan via www.berkellandseuitdaging.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant