Inloop in Neede

Algemeen

NEEDE - Zozijn neemt het voortouw om in Neede te starten met een Inloop. Iedereen die behoefte heeft om mensen te ontmoeten en gezellig samen te eten, is elke maandag vanaf 16.00 uur van harte welkom in de Hofmaat, een prachtige locatie in het centrum van Neede.De eerste keer zal zijn op maandag 7 november.

Bij de inloop wordt men om 16.00 uur ontvangen met een kop koffie of thee. Vervolgens gaan de organisatoren met een paar bezoekers boodschappen doen, om hiermee een maaltijd bereiden die gezamenlijk wordt gegeten. Ook kunnen de Zozijn medewerkers bezoekers helpen met korte vragen over post en sociaal netwerk of een persoonlijk gesprekje voeren.
De afsluiting is rond 19.00 uur. De kosten voor de maaltijd zijn € 4,-

De organisatoren zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die met hen dit project zouden willen begeleiden. Ook zij zijn van harte welkom, maar worden verzocht om hun komst even te melden voor maandag 16.00 uur door te mailen of te bellen met Geja Brockötter, 06 10 90 34 51, g.brockotter@zozijn.nl of Sandra Ligtenbarg, 06 13 09 72 78, s.ligtenbarg@zozijn.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant