De winnaars van de Neediens 2014. Foto: PR
De winnaars van de Neediens 2014. Foto: PR

Wie verdient een Neerdien?

Algemeen

NEEDE - De uitreiking van de Neediens op zaterdag 25 maart 2017 nadert. De jury heeft al vele namen verzameld van Needenaren die in 2015 en 2016 een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Zowel op sportief als op cultureel gebied. Maar de organisatie is nog op zoek naar meer genomineerden. Een goed moment dus om een lid of team van een (sport)vereniging/stichting aan te dragen. Dit kan door een mail te sturen naar stichtingneedien@gmail.com.
Uitreiking over 2015 én 2016
In maart 2015 zijn in de Grote Kerk in Neede de Neediens uitgereikt. Needenaren die in 2014 een bijzondere prestatie op het gebied van sport of cultuur hadden geleverd ontvingen de bronzen Needien. Ook werd er een aanmoedigingsprijs uitgereikt. Op zaterdag 25 maart 2017 worden de sport-, cultuur en aanmoedigingsprijs over 2015 én 2016 uitgereikt. Iedereen is uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De locatie wordt nog bekend gemaakt.

Uiteraard heeft de jury in de afgelopen periode de sportieve en culturele prestaties van de Needenaren in de gaten gehouden. Maar ook doen zij graag een beroep op inwoners van Neede. Wie vindt dat een vereniging/stichting een lid, of meerdere leden of teams genomineerd moeten worden, kan contact opnemen. Informeer de jury hierover door een mail te sturen naar stichtingneedien@gmail.com. Volg ook de nieuwe facebookpagina Stichting Needien voor het laatste nieuws.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant