Activiteiten Longfonds

Algemeen

BELTRUM - De werkgroep Achterhoek van het Longfonds nodigt belangstellenden uit op zaterdag 26 november van 10.30 uur tot ongeveer 15.00 uur voor een lotgenoten contactdag.

Locatie: Café restaurant Dute, Meester Nelissenstraat 16 in Beltrum. Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers. Liefhebbers kunnen deelnemen aan het 'kopje koffie spel'. Daarbij hoeft niet veel lichamelijke inspanning geleverd te worden. Na de pauze en de lunch kan er bijgekletst worden en indien gewenst de benen gestrekt. Eventuele dieetwensen kunnen doorgegeven worden. Gelieve deze dag geen parfum of aftershave te gebruiken. Eigen bijdrage voor deze dag bedraagt € 10 per persoon. Aanmelden voor: 18 november, bij Lies Tillman, tel. 0544-464844, mail: aw.tillman@kpnmail.nl

Longpunt de Achterhoek locatie Winterswijk houdt voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners op donderdag 17 november van 14.30 tot 16.30 uur een bijeenkomst, met als thema: neusklachten bij longziekten.

Een longarts van het SKB houdt een presentatie en beantwoordt vragen. De bijeenkomst is in het personeelsrestaurant van het SKB. Deelname en parkeren zijn gratis. Bezoekers worden ook hier verzocht geen geurtjes te gebruiken. Meer informatie via mail winterswijk@longpunt.longfonds.nl of tel. 06-52246376.


www.gelderland.longfonds.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant