Afbeelding

Darten in Noordijk

Algemeen

NOORDIJK - In 't Haarhoes in Noordijk wordt op 7 en 8 januari volop gedart.

Er vindt op zaterdagavond 7 januari een open darttoernooi voor koppels plaats. Bij dit toernooi is het de bedoeling om samen met iemand een koppel te vormen dat het opneemt tegen andere koppels. Op dit toernooi staat de gezelligheid voorop en er zijn geen grote prijzen te winnen. Wie mee wil doen, kan zich via activiteitencommissie@haarhoes.nl aanmelden of zaterdag 7 januari tussen 19.00 en 19.30 uur in de zaal.
Het inschrijfgeld is 10,00 euro per koppel. Het toernooi begint om 20.00 uur.

Zondagmiddag 8 januari is er een open single darttoernooi. Deelname is mogelijk voor iedereen. Voor inwoners van Noordijk en leden van Noordijkse verenigingen is er een aparte prijs beschikbaar. Dit toernooi staat in het teken van gezelligheid en er zijn geen grote geldprijzen te winnen. Deelname is mogelijk in de categorieën: Jeugd (8 tot en met 14 jaar), Dames, Heren beginners en Heren gevorderden. Iedereen is dus van harte welkom. Het inschrijfgeld hiervoor is 2,50 euro voor de jeugd en 5.- euro voor volwassenen.
De start is om 13.30 uur en inschrijven is mogelijk op bovenstaand e-mailadres of op zondag 8 januari van 12.30 tot 13.00 uur in de zaal.




 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant