Carnaval Holterhoek

Algemeen

HOLTERHOEK - De jaarlijkse klootschietmiddag, die altijd de zondag voorafgaand aan het carnaval van Holterhoek wordt gehouden, bij café Haak & Hoek is dit jaar op 12 februari. De middag begint om 13.30 uur en zal plaatsvinden bij café Haak & Hoek.

Tijdens deze sportieve middag is er vaak een gezellig onderling overleg: wie o wie dit jaar toch het nieuwe prinsenpaar zal zijn. Deze middag is een kleine opwarmer voor de carnavalsavond van de Holtkleuvers.

In de Holterhoek viert men slechts een avond carnaval. Dit houdt dan wel in dat deze avond op zeer ludiek wijze wordt gevierd. President Theo heeft met medewerking van zijn team weer een mooi programma in elkaar gezet. Samen met het huidige prinsenpaar prins Rudi en adjudant Marc, het nieuwe prinsenpaar, De Grensmarietjes, onder leiding van Petra Bollen. Zoals ieder jaar zijn er verrassende optredens uit eigen gelederen. Kortom genoeg spektakel, voor één avond vol gezelligheid en plezier.

Hierbij al enkele aanwijzingen voor het nieuwe prinsenpaar:
• Ze woont allebei an denzelfden weg, moar toch hef den enen een heel ander adres, als den anderen.
• Den enen blif groot en den anderen blif klein. I'j kriegt d'r gin heugte van.
• Ze bunt beide un grensgeval, maor hebt doar weinig last van.

Men kan kans maken op een dinerbon-voor-twee, door te raden wie de nieuwe prins en adjudant 2017 zijn.

Als carnaval al weer achter de rug is, wordt op 1 september, tijdens het jubileum (100 jaar Volksfeestvereniging) weekend het boek over Holterhoek gepresenteerd. In dit weekend is er ook een foto-expositie, waarin vele foto's heel veel herinneringen op zullen roepen. Tijdens dit weekend is de tentoonstelling te bezichtigen bij café Grenszicht in de Holterhoek.
Onlangs zijn de samenstellers van het boek begonnen met het ronddelen van een intekenformulier, het boek kan worden besteld voor 20 euro na het jubileumweekend kost het boek 25 euro.


www.holterhoek.eu

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant