Leuke toneelavonden door toneelgroep 't LOO

Algemeen

EIBERGEN - Ook dit seizoen heeft het Eibergse amateurtoneel honderden mensen naar de Huve getrokken. De spits werd afgebeten door de Leugemorshoek, gevolgd door Jong Gelre en Bel Canto. Afgelopen vrijdag- en zaterdagavond was het de toneelgroep 't Loo die voor volle zalen het publiek vermaakte met een kostelijke uitvoering.

Het publiek kreeg het een vrolijke toneelstuk 'aan het eind van de regenboog' voorgeschoteld. Regisseuse Annie Lammers slaagde er goed in om de intenties van de schrijver van dit stuk Hans van Wijngaarden treffend op de toeschouwers over te brengen. Van de twee debutanten Jessica Lammers en Martin Leusink, kan worden gezegd dat zij zich moeiteloos voegden in de groep die al vele jaren op de planken staat. Zij kunnen terugzien op een geslaagd debuut.

Naast het spel was er met gevoel voor details veel aandacht geschonken aan het decor zodat het publiek zich waande in een vakantiehuisje. Na de try-out op 18 februari in de Meergaarden en de twee opvoeringen in de Huve treedt de groep nog een keer op. Deze laatste voorstelling is in Grand-café de Werf in Neede waar op woensdag 8 maart een optreden wordt verzorgd voor de Needse ouderen. Het begint om 18.30 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant