Uitreiking Needien

Algemeen

NEEDE - De prijsuitreiking van de Needien is op zaterdag 25 maar in de Grote Kerk in Neede. Nominaties zijn er in de 4 categorieën: cultuur, kunst, sporter en sportploeg. Op de avond is ook de uitreiking van de aanmoedigingsprijs en is er de prijs voor bijzondere verdienste.

De avond kent een gevarieerd programma met muziek, zang en beeld. De muzikale omlijsting is in handen van Dokter en de Heer. Het officiële programma duurt circa anderhalf uur. Daarna is bij Frankie's Jungle Bistro een afterparty. Het evenement is voor iedereen vrij toegankelijk", aldus commissielid Karen Breukers. Zij roept Needenaren op om te komen naar de prijsuitreiking. Om zo samen te genieten als dorpsgenoten in het zonnetje worden gezet. Nieuw dit jaar is de categorie Kunst. Met deze aanvulling wil de organisatie Neede als kunstdorp op de kaart zetten. De namen in de categorieën aanmoedigingsprijs en de prijs bijzondere verdienste blijven nog even geheim. Deze worden op de avond van de prijsuitreiking bekend gemaakt. Om 20.00 uur begint het feestelijke programma in de Grote Kerk van Neede dat geheel in het teken zal staan van de genomineerden. Vanaf 19.30 uur is de kerk open. Toegang is gratis.

Kanshebbers zijn:
Cultuur: Open Monumentendag Berkelland (monumenten), Needse Motor Club (toertochten, oriënteringsritten e.d.), The Cool Trick (muziek)
Sporter: Marchia Lammersen (survival), Monique van der Valk (BMX), Rob Dimmendaal (survival-brandweer), Yvet Nijhof (paardensport)
Sportploeg: Team Vampire (tractorpulling), Team Ultra Survival Run (survival), VV Rietmolen (voetbal)
Kunst (nieuwe categorie): Herman Wansing (beeldende kunst), Jo Huijsman (quilten), Marieke Achterkamp (schilderkunst), Tijs de Groot (fotografie)

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant