Marco Hovius. Foto: PR
Marco Hovius. Foto: PR

Hovius plays Led Zeppelin

Algemeen

EIBERGEN - Bij Café de Stier is op zaterdag 1 april een optreden onder de naam: 'Hovius plays Led Zeppelin'. Aanvang: 22.00 uur. Toegang gratis.

Led Zeppelin was een Engelse rockband, opgericht in 1968 door gitarist Jimmy Page. Naast Page bestond Led Zeppelin uit Robert Plant (zang), John Paul Jones (bas en toetsen) en John Bonham (drums). Een van de bekendste nummers van Led Zeppelin is Stairway to Heaven.

Gitarist en zanger Marco Hovius (bekend van 16Down, Prodigal Sons) bracht drie albums uit met rock, speelde met eigen werk menig maal in alle grote zalen en op alle grote festivals (Lowlands, ParkPop) in Nederland en België. Incidenteel brengt hij werk van muzikale grootheden. Met werk van RadioHead speelde hij voor uitverkochte zalen (MarlBoro Flashback Tours) en in een bezeten driemansformatie speelt hij vol overgave werk van Jimi Hendrix en Pearl Jam. Hovius brengt sinds 2017 met Rutger Hoorn op drums en Reindert Kragt op basgitaar en toetsen het repertoire van Led Zeppelin ten gehore.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant