Klootschieten voor 60-plussers. Foto: PR
Klootschieten voor 60-plussers. Foto: PR

Vijfde Open Needs 60+ Klootschieters toernooi

Algemeen

NEEDE - Na het succes en de vele positieve reacties van vorig jaar, wordt dit jaar voor de vijfde keer een 60+ klootschieters toernooi.

Dat voor 60+ers bewegen belangrijk is weet iedereen. De combinatie gezelligheid en sportieve dag klootschieten is het uit gangspunt van de organisatie geweest. De organisatie bestaat dan ook uit vijf 60+ers uit Neede. Op donderdag 20 april wordt het 60+ klootschieterstoernooi gehouden.

Er zijn al veel 60+ers die op eigen gelegenheid op diverse locaties in de Achterhoek en Twente één of meerdere keren per week deze mooie sport beoefenen.
Om nu deze klootschieters maar ook juist de 60+ers die niet regelmatig of helemaal niet bekend zijn met de klootschietsport bijeen te brengen, wordt dit toernooi georganiseerd.
Ondanks het wedstrijdelement staat een dag bewegen en gezellig met elkaar sporten voorop en er kan dus ook door niet geoefende klootschieters aan deel worden genomen.
Diegene die geen klootschiet materiaal hebben, kunnen het ter plekke huren.
Het toernooi vindt plaats op een prachtig parcours van ca. 5,0 km in het buitengebied van de Needse berg en men wordt verwacht vanaf 9.30 uur aan de Ruilverkavelingsweg nr. 2 in Neede. De inschrijving is open tot 10.15 uur.
Er kan ingeschreven worden in de klassen: Heren, Dames en Gemengd (2 dames-2 heren). Men kan deelnemen met teams van 3, 4 of 5 personen .Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro, per team, inclusief ontvangst met koffie. Voor iedere klasse is er een wisselbeker beschikbaar gesteld door de Totale Zorgwinkel Neede.
Vooraanmelding wordt zeer op prijs gesteld in verband met de organisatie en dan graag voor 13 april, via het mailadres leo_davina@hotmail.com, of 06-83921720. Men krijgt dan de uitnodiging met de route beschrijving opgestuurd.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant