Jeugdtraining in Beltrum. Foto: Susanne ten Have
Jeugdtraining in Beltrum. Foto: Susanne ten Have

Stichting Survivalrun Beltrum begint trainingsgroep voor volwassenen

Algemeen

BELTRUM - Al dertien jaar lang verzorgt Stichting Survivalrun Beltrum (SSB) survivaltrainingen voor de lokale jeugd in het bosje 'De Heikneuter' aan de Damweg in Beltrum. Niet alleen is deze jeugdgroep flink gegroeid, de groep telt inmiddels ruim 100 jeugdleden, daarnaast is ook de vraag gerezen om de trainingslocatie open te stellen voor de survivaltraining van volwassenen.

Het bestuur van SSB wil daarom nu een trainingsgroep opzetten voor senioren. Om deze groep te voorzien in hun behoefte mogen zij gebruik maken van de veilige en goedgekeurde hindernissen. Dit is mogelijk vanaf zondag 30 april. De openingstijden om vrij te trainen zijn op de zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zondag van 11.15 tot 18.00 uur. Wie geïnteresseerd is om te trainen in ons bos aan de Damweg kan zich aanmelden op onze website www.survivalbeltrum.nl, tegen betaling van 50 euro per seizoen (van 1 september tot 31 augustus). Ook dienen nieuwe leden zich aan te melden bij de landelijke overkoepelende organisatie Survivalrun Bond Nederland (SBN). Dit lidmaatschap kost 17,50 euro per jaar, zonder dit lidmaatschap is men niet verzekerd voor ongevallen. Let alstublieft op, het trainingsbos is alleen toegankelijk voor leden. Niet-leden wordt vriendelijk verzocht het terrein te verlaten. Leden kunnen terecht op de aangegeven tijden.

Leden worden verzocht om lopend of met de fiets naar de locatie te komen om te trainen. Wie toch met de auto komt kan parkeren aan de Mölleweg. Langs de zandweg mag niet worden geparkeerd , met uitzondering van de jeugdtrainers op de zondagochtend.
Kijk voor meer info of een lidmaatschap op de website.


www.survivalbeltrum.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant