Pre-Koningsnacht Lochuizen met sport en muziek

Algemeen

LOCHUIZEN - Op het sportpark Nieuw Olthaar aan de Diepenheimseweg 32A in Lochuizen is op vrijdag 21 april vanaf 18.15 uur de jaarlijkse Pre-Koningsnacht. Voetbalactiviteiten vormen een centraal onderdeel van de pre-koningsnacht. Evenals voorgaande jaren zijn er diverse voor iedereen toegankelijke Willem Alexander sportactiviteiten voor jong en oud op het sportpark Nieuw Olthaar.

Er zijn diverse voetbalspelen en -spelletjes voor de jeugd de jeugd tot 16 jaar op het kleine veld voor van het sportpark. Deze activiteiten staan niet alleen open voor de jeugd van Lochuizen. Ook vriendjes, vriendinnetjes en de jeugd van andere verenigingen zijn van harte welkom.

Er is een 6 tegen 6 voetbaltoernooi voor seniorenteams. Op dit toernooi wordt gespeeld door diverse teams uit de omgeving van Neede. De wedstrijden starten om 18.15 uur.

Voetbaltoernooi voor vrouwen
Ter gelegenheid van de Pre-Koningsnacht wordt voor de vierde keer het voetbaltoernooi voor damesteams gehouden. Ook deze wedstrijden starten om 18.15 uur. Gezien de grote belangstelling voor de beide voetbaltoernooien is het aanmelden hiervoor niet meer mogelijk.

Het open Lochoezer WA Klootschiettoernooi staat open voor iedereen die het klootschieten een warm hart toedraagt en mee wil doen. Teams en individuele deelnemers die aan dit toernooi willen deelnemen kunnen zich tot en met 20 april via de mail opgeven bij h.waarlo@kpnmail.nl of per telefoon 06 -25538825. Ook op de avond zelf kunnen zich tot uiterlijk 18.15 uur nog teams aanmelden.

Het open Lochoezer WA Jeu de Boulestoernooi Op Jeu de Boulesbaan wordt dit jaar weer gespeeld om de Lochoezer Koningsbeker. Om 18.30 uur zal het open Lochoezer WA Jeu de Boules toernooi starten. Belangstellenden kunnen zich tot 18.15 uur op het feestterrein inschrijven.

Na afloop van de sportieve activiteiten zal de bekende Needse DJ Jordy optreden. DJ Jordy draait al vanaf zijn dertiende jaar. Hij is begonnen op zijn slaapkamer en op kleine feestjes van vrienden, maar hij is uitgegroeid tot een bekende regionale DJ. Het vinyl van toen is ingeruild voor een touchscreen en een dj-controller van nu. De muziek die hij draait is van Nederlandstalig tot hardstyle en alles wat zich daar tussen bevindt. Tijdens het draaien probeert Jordy vooral aan te voelen wat het publiek wil. Verzoek ummers zijn dan ook van harte welkom.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant