Felle strijd om de eerste en tweede plaats tussen Lisa Tuitert van Diepenheim en Cheryl Hengeveld van Neede. Uiteindelijk wint Cheryl. Foto: PR

Judoka's 't Höfke Neede en Diepenheim in topvorm

Algemeen

NEEDE - Judovereniging Haragei Hardenberg hield haar jaarlijkse judotoernooi in het Multi Functionele Centrum De Binder te Gramsbergen. Aan dit toernooi werd deelgenomen door zo'n 160 judoka's en in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 30 jaar zowel jongens als meisjes en dames en heren. Het geheel werd afgewerkt op vier tatami's in vier tijdsblokken, verdeeld in poules van maximaal zes deelnemers ieder tegen elkaar, met een totaal van 26 poules, met een reguliere wedstrijdduur van 2 minuten. Judo vereniging 't Höfke Neede vertegenwoordigd met zeven deelnemers en jv 't Höfke Diepenheim met vierde deelnemers. De judoka's van 't Höfke Neede/Diepenheim hebben zich niet onbetuigd gelaten, met maar liefst tien plaatsen op het erepodium. Cheryl Hengeveld, Kevin Tuitert, Rick Hengeveld en Brigitte Hengeveld waren goed voor een eerste plaats. Luuk Hofmeijer, Lisa Tuitert en Sem Timmerije behaalden de tweede plaats. Mart Groothengel, Ilano Lahdo en Hero Theunisz wisten beslag te leggen op de derde plaats. Helaas voor Bas te Lintelo, ondanks dat hij heel goed in het wedstrijdritme zat, verloor hij zijn partij in de halve finale en bleef steken op de vierde plek. Al met al een geslaagde judodag.