De winkel van Sark Neede. Foto: Annina Romina
De winkel van Sark Neede. Foto: Annina Romina

Bloemsierkunst Van Sark in Neede sluit definitief deuren

Algemeen


NEEDE - Het briefje hangt inmiddels al wekenlang op de voor- en achterdeur bij de bloemenwinkel van Bennie en Mia van Sark in Neede: 'Wegens ziekenhuisopname van Bennie zijn wij momenteel gesloten'.

De geplande bypassoperatie van Bennie half februari was goed verlopen, echter kwamen daarna de nodige complicaties. Hierdoor werd zijn verblijf in het ziekenhuis veel langer dan gepland en zal hij ook de komende periode nog flink moeten revalideren.

Helaas gaat ook het leven van een bloemist dus niet altijd over rozen. Omdat beiden inmiddels ook de 70 zijn gepasseerd, hebben ze onlangs de moeilijke beslissing genomen om de bloemenwinkel aan de Oudestraat definitief te sluiten.

Dit was zeker geen gemakkelijke keuze, omdat beiden nog met veel plezier in de winkel werkten en het contact met de klanten hen zeer dierbaar was. Maar de gezondheid staat voorop en met deze beslissing hopen ze nog een flink aantal jaren samen te kunnen genieten van een welverdiend pensioen.

Op vrijdag 5 mei van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdag 6 mei van 9.00 tot 16.00 uur opent Bloemsierkunst Van Sark voor het laatst haar deuren voor een totale leegverkoop. Alle (cadeau-) artikelen zullen dan met 50% korting verkocht worden.

Een officieel afscheid voor klanten en andere relaties zal op een later moment worden gepland wanneer de gezondheid van Bennie dit weer toelaat.


 Bennie en Mia van Sark. Foto: Jan Houwers

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant