De majorettes van Euphonia dansen door de Kruidenhof in Eibergen. Foto: PR Kruidenhof te Mallum
De majorettes van Euphonia dansen door de Kruidenhof in Eibergen. Foto: PR Kruidenhof te Mallum

Jeugdorkest Euphonia in Kruidenhof te Mallum

Algemeen

EIBERGEN - Onder het motto 'Daar zit muziek in!' geeft het jeugdorkest van de Eibergse muziekvereniging Euphonia, De Muziekfabriek, op zondag 28 mei in De Kruidenhof te Mallum een optreden. De tuin is geopend van 13.30 tot 17.00 uur. Het concert duurt van 14.00 tot 16.00 uur en bestaat uit meerdere sets.

De Muziekfabriek is een jong harmonieorkest (ongeveer 30 leden) met alle instrumenten die daarbij horen. Dirigente is Riekie Wissink.
Het programma is modern en populair. Er worden vele bekende nummers gespeeld, zoals 'Beat It', 'Viva la Vida', 'La Bamba' en 'Tequila'. De leden van Euphonia treden regelmatig op in de Kruidenhof en komen ongetwijfeld ook dit jaar weer met fans en familieleden in hun kielzog.
Op deze zondagmiddag is de toegang voor zowel de kruidentuin als het concert voor iedereen gratis. Een vrije gift voor het opleidingsorkest is wel welkom. De muzikanten spelen temidden van de voorjaarsbloemen en planten. In de pauzes kunnen de toehoorders genieten van alles wat er groeit en bloeit. Ook is er een terras, waar een versnapering genuttigd kan worden. Meer informatie staat op www.kruidenhof-te-mallum.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant