ZoZo Mannen. Foto: PR
ZoZo Mannen. Foto: PR

Luisterconcert in Olde Mölle

Algemeen

NEEDE - Dick van Altena en de ZoZo Mannen treden op zondagmiddag 11 juni, van 14.00 tot 17.00 uur op in café De Olde Molle in Neede. De zaal is vanaf 13.30 geopend. Reserveren is mogelijk, bij de Olde Mölle. Meer informatie op Facebook Olde Molle, of via tel; 0545-294540.

Een optreden van Singer/songwriter Dick van Altena en de ZoZo Mannen. Zij brengen een breed repertoire aan muziek, van Nederlands, Engelstalig tot Italiaans en Midden Betuws.
Dick van Altena is een singer-songwriter, en inmiddels ook een gerenommeerd producer, hij is geboren in 1957 in Oosterhout het hartje van de Midden Betuwe, ruim 1100 liedjes hebben daar hun oorsprong. Dick schreef en componeerde voor diverse Nederlandse artiesten. Van 1977 tot 2005 was hij het gezicht en geluid van de Country band The Majoor Dundee Band. De optredens van Dick spelen zich af van theaters tot kleine clubs, waar hij in de spotlight staat met zijn gitaar, markante verschijning en zijn stemgeluid. Hij heeft vele optredens gedaan in de country club van Ben en Irene Steneker, uit Haaksbergen. Dick heeft diverse cd's uitgebracht, niet alleen met een Engelstalig repertoire maar ook in zijn streektaal. In 2014 was Dick uitgeroepen tot beste Country zanger van Nederland.
ZoZo Mannen, is een band van vier enthousiaste mannen die voor hun plezier muziek maken, en dit graag met muziekliefhebbers willen delen. Hun speerpunt is de meerstemmige zang waarbij zij zich zelf begeleiden met twee akoestische gitaren, mondharmonica en een slagwerk set. De muziek die zij maken uit de jaren 60-70, gaat van Creedence Clearwater Revival tot Simon en Garfunkel en dialect. Hun optredens spelen zich voornamelijk af in de kleine intieme locaties. Ondanks hun korte bestaan hebben zij al een breed publiek laten genieten van hun muziek.

Dick Altena. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant