Kermisn Lochuizen voor jong en oud. Foto: PR
Kermisn Lochuizen voor jong en oud. Foto: PR

Zomerfeesten Lochuizen

Algemeen

LOCHUIZEN – De voorbereidingen voor de Zomerfeesten Lochuizen 2017 zijn op dit moment in volle gang. Het feest wordt gevierd op 23, 24 en 25 juni. Ook dit jaar staat het hele feestweekend weer in het teken van gezelligheid, vermaak, sport, spel en muziek voor alle leeftijden.

Op vrijdag 23 juni starten de zomerfeesten om 17.00 uur met de buurt- en bedrijvenbarbecue (iedereen is welkom). Rond 19.00 uur starten het vogelschieten en de damesspelen. De eerste dag van de zomerfeesten wordt afgesloten met de Lochuizer Playbackshow.
De zaterdagmiddag staat in het teken van sport en spel. Om 13.30 uur beginnen de activiteiten voor de jeugd, het volleybaltoernooi, het klootschiettoernooi, het Lochuizer jeu de boules toernooi en het Open LK Darts. Er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder dagkaarten voor de Zwarte Cross. Vanaf 21.00 uur gaat het dak eraf in de feesttent met de Local Local Disco Show. De toegang is gratis.
Zondag 25 juni staat traditioneel in het teken van de Noaberspelen. De strijd barst om 13.00 uur los. Vanaf 16.00 uur is er live muziek van gelegenheidsformatie Hatseflats (Bram van Uum & Co).
Wie zich aanmelden voor één of meerdere activiteiten, kan mailen naar: bvl@lochuizen.nu.


--

Kermisn Lochuizen voor jong en oud. Foto: PR
Kermisn Lochuizen voor jong en oud. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant