Een vliegende start als ondernemer

Algemeen

Een vliegende start als ondernemer

EIBERGEN - Op donderdag 6 juli van 16.00 tot 19.00 uur houdt het Centrum voor Jong ondernemerschap Berkelland (CvJO) het startersevent van Berkelland en omgeving. Locatie: CVJO Berkelland. Brink 22 Eibergen.

Dit event is voor iedereen die plannen heeft een eigen bedrijf te starten of voor ondernemers de al enige tijd onderweg zijn. Men kan vragen stellen, maar ook ideeën bespreken met partijen als de gemeente Berkelland, de Kamer van Koophandel, de sociale dienst Oost Achterhoek en Roz.
Het CvJO heeft als doel ondernemerschap aan te trekken, te stimuleren en behouden voor de regio. Naast de ruime faciliteiten en expertise die aanwezig zijn op Brink 22 in Eibergen organiseert zij ieder jaar ook het startersevent. Dit jaar is dit voor de tweede keer het geval. Vorig jaar vonden al veel starters en net ingeschreven ondernemers hun weg naar deze bijeenkomst en men is ook daadwerkelijk geholpen door de verschillende deelnemende partijen. Juist de brede vertegenwoordiging van organisaties die kunnen helpen bij het succesvol ondernemen op een moment is binnen de Achterhoek uniek te noemen.
Alle partners van het CVJO zijn aanwezig om met raad en daad ondernemers te helpen. Notaris Kraayenhof, Rabobank, Bennink adviseurs, Wies Bol advies voor mens en organisatie, Bax advocaten en Olympia uitzendbureau zijn present en bieden kosteloos adviezen over het ondernemerschap aan.
De ruimte op Brink 22 in Eibergen wordt ingericht als een marktplein waar de genoemde organisaties met kraampjes staan. De deelnemende ondernemers binnen het CvJO zijn in ruime getale aanwezig zodat men ook met collega starters en jong ondernemers kan praten.
Aanmelden hoeft niet, er is sprake van vrije inloop. Verdere Informatie kan worden gevraagd via de website: cvjoberkelland.nl of telefonisch 06 518 72 153.


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant