Dressuurwedstrijd in Eibergen. Foto: PR
Dressuurwedstrijd in Eibergen. Foto: PR

Weekend vol paardensport

Algemeen

EIBERGEN – Het dressuur weekend van vrijdagavond 7 juli tot en met zondag 9 juli is door PC & LR de Berkelruiters georganiseerd op en rondom hun eigen oefenterrein 't Wievenveld. Het evenement bestaat ui twee dagen dressuursport voor de individuele ruiter. Op vrijdagavond komen de teams aan bod.

Op vrijdagavond wordt de afdelingsdressuur voor vier- en zestallen verreden. Op deze avond rijden vier of zes ruiters als team een dressuurproef.

Op zaterdag worden de individuele dressuurproeven in de klasse BB tot en met Z2 verreden voor zowel de paarden als de pony's. Op zaterdagochtend is er tevens een bixie rubriek dressuur. Een speciale rubriek voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar om op een ongedwongen en speelse manier te ervaren hoe het is om in wedstrijdverband een dressuurproefje te rijden. Op zondag worden de individuele dressuurproeven in de klasse B tot en met Z2 verreden. Ook op deze dag verschijnen zowel paarden als pony's aan de start.

De wedstrijden zijn op vrijdagavond van 18.00 tot 20.30 uur, op zaterdag en zondag van 9.00 uur tot 16.00 uur. Iedereen is welkom op het oefenterrein van De Berkelruiters aan 't Wievenveld 4 in Eibergen. De toegang tijdens dit evenement is gratis.


www.berkelruiters.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant