Jan Elshof ontvangt het eerste exemplaar van het VIOS Magazine van Monique Rooks. Foto: PR
Jan Elshof ontvangt het eerste exemplaar van het VIOS Magazine van Monique Rooks. Foto: PR

Jan Elshof ontvangt eerste exemplaar VIOS Magazine 2017-2018

Algemeen

BELTRUM - er voorbereiding op het komende voetbalseizoen bracht VIOS Voetbal haar jaarlijkse magazine uit. Dit jaar werd het eerste exemplaar door redactielid Monique Rooks overhandigd aan de oprichter van de jubilerende vrouwentak, Jan Elshof.

Juist in het jaar dat het EK Vrouwenvoetbal in Nederland wordt gehouden en er meer aandacht voor is dan ooit tevoren, viert het vrouwenvoetbal in Beltrum haar 45-jarig bestaan. In dit dubbele jubileumjaar (VIOS Voetbal bestaat dit jaar ook 85 jaar), waarin de vrouwenhoofdmacht van VIOS kampioen wist te worden, vormen de dames en meiden van VIOS een subtiele rode draad door het 48 pagina's tellende full-colour magazine. Een goede reden om Jan Elshof, oprichter van de Beltrumse vrouwentak, het eerste exemplaar van het VIOS Magazine te overhandigen.
Glunderend van oor tot oor bladert Jan Elshof (88) direct in het magazine. Jan is als boegbeeld van het vrouwenvoetbal in Beltrum altijd al lyrisch geweest over deze tak van sport. Hij mist dan ook geen enkele wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen en als het even kan komt hij nog regelmatig de wedstrijden van de dames en meiden bij VIOS kijken. Ook van de jongste talenten, die tussen de jongens voetballen, wil Jan op de hoogte blijven. Zo werden deze op verzoek nog even voor hem aangevinkt in het magazine.
De bijna 60 foto's van 'hoffotograaf' Marco Heutinck, die in het magazine zijn verwerkt, geven een goed beeld van de sfeer binnen de club. Monique Rooks vertelt: "Met het magazine lichten we verschillende onderdelen binnen de vereniging uit. Praktische (team)informatie wordt afgewisseld met leuke, uiteenlopende artikelen. Van een echte VIOS tattoo naar talentvolle meidentweelingen, van een interland in Polen naar een Amsterdammer die naar Beltrum verhuisde en bij VIOS terechtkwam; ga zo maar door."
Het magazine kent een oplage van 1000 stuks en valt bij alle leden en sponsoren binnenkort op de deurmat. Niet-leden kunnen gratis een exemplaar meenemen in de kantine of de tijdelijke standaard nabij de entree van Sporthal 'De Sonders'. Via viosbeltrum.nl/magazine is een inkijkexemplaar door te bladeren.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant