Corsoviering op Uenkweide in Rekken

REKKEN - Op het feestterrein de Uenkweide aan de Holterweg in Rekken is op zondag 20 augustus om 10.00 uur een viering. Het thema deze morgen is: 'Omzien naar Gods schepping'.

Deze viering luidt het begin van het Rekkens Volksfeest in en is voorbereid door een commissie gevormd uit de brede werkgroep Corsoviering. Muzikale medewerking wordt verleend door het Tempel team, een groep blazers van muziekvereniging Excelsior uit Gelselaar. Tevens zullen leden van de koren Rekken en Eibergen de zang ondersteunen.
Uiteraard ontbreekt na afloop de koffie, thee en limonade niet. Belangstellenden zijn van harte welkom. Mocht het slecht weer zijn dan wordt uitgeweken naar Den Hof aan de Lindevoort.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//ib.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwseibergenneede.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=700,715,716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//ib.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwseibergenneede.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=700,715,716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>