De brug en de 'Spiral Hill' moeten worden aangelegd. Illustratie: PR
De brug en de 'Spiral Hill' moeten worden aangelegd. Illustratie: PR

Stokkersweg in Eibergen afgesloten voor alle verkeer

Vanaf maandag 28 augustus

EIBERGEN - Op maandag 28 augustus sluit Noaber18 in opdracht van Rijkswaterstaat de Stokkersweg in Eibergen voor alle verkeer. De afsluiting is nodig om de N18 Nieuwe Twenteroute, een brug over de Berkel en het spiraalvormige uitkijkpunt naast de weg veilig te kunnen bouwen.

De afsluiting is definitief voor het autoverkeer. De afsluiting voor fietsers en voetgangers is tijdelijk. Zodra de brug over de Berkel is gebouwd, komt er een fiets- en wandelpad onder de brug en de N18.

Verkeersregelaars en keerlus
De Stokkersweg is nu een veelgebruikte route. Daarom zet aannemer Noaber18 van maandag 28 tot donderdag 31 augustus verkeersregelaars in om het doorgaande verkeer via de N823 om te leiden. Ook legt de aannemer in de eerste week van de afsluiting een tijdelijke keerlus aan ter hoogte van de toekomstige Spiral Hill. Het verkeer dat vanaf de N823 toch de Stokkersweg inrijdt, kan dan gemakkelijk terugrijden.


www.rws.nl/nieuwetwenteroute

facebook.com/nieuwetwenteroute

2 reacties
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//ib.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwseibergenneede.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=700,715,716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//ib.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwseibergenneede.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=700,715,716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>