MantelZorgCafé in Eibergen opent haar deuren

Algemeen

EIBERGEN - Het MantelZorgCafé in Eibergen opent op dinsdag 3 oktober om 13.30 uur haar deuren in Livio locatie De Meergaarden, Willem Sluyterstraat 6 in Eibergen. Livio vindt het belangrijk om mantelzorgers en de zorgontvangers een ontmoetingsplek te bieden, ongeacht de leeftijd.

Het MantelZorgCafé biedt ontspanning, ondersteuning, lotgenotencontact, informatie en advies voor de mantelzorger. Het mantelzorgcafé is een ontmoetingsplek voor alle mantelzorgers uit Eibergen jong of oud.
Elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur staan vrijwillige gastvrouwen en/of gastheren klaar in het MantelZorgCafé om de mantelzorgers een aangename middag te bezorgen. Er is tijdens de middag een professional aanwezig om vragen te beantwoorden of een gesprek te voeren als hier behoefte aan is.
De coördinatie van het MantelZorgCafé is in handen van Livio. In de uitvoering wordt er samengewerkt met het Voormekaar team Eibergen en de wijkverpleegkundigen in Berkelland.

Feestelijke opening
Op dinsdag 3 oktober om 13.30 uur start het MantelZorgCafé in de Meergaarden met een feestelijke opening. Mantelzorgers en zorgontvangers zijn deze middag van harte welkom tussen 13.30 uur en 15.30 uur. Hiermee krijgt iedereen de gelegenheid om een kijkje te nemen in het MantelZorgCafé en samendit heugelijke feit te vieren. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers. Opgave is wenselijk en kan via: a.bollen@livio.nl of via tel. 0900 - 9200 /(053) 4602664.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant