Vios Tafeltennis boekt successen

Algemeen

BELTRUM - De eerste twee competitiewedstrijden van de najaarscompetitie zitten er al weer op, voor de tafeltennissers van VIOS uit Beltrum. In de eerste wedstrijd van VIOS 1 had het team, dat uitkomt in de derde klasse, het zwaar tegen Taverdo uit Doetinchem. Tot aan de 4-4 ging het gelijk op, maar de laatste twee wedstrijden werden verloren, zodat de eindstand uitkwam op 4 – 6 in het voordeel van Taverdo. In de tweede wedstrijd viel Wim Fennis in voor de afwezige Paul Bergervoet. Net als Wim Holt wist hij één wedstrijd te winnen. Martijn Koster werd echter met drie overwinningen Man-of-the-Match, waardoor een verdienstelijk gelijkspel (5-5) in de wacht werd gesleept.

VIOS 2 had het in haar eerste wedstrijd zwaar tegen het, uit de derde klasse gedegradeerde, eerste team van Bredevoort. Alleen Wout van ’t Wel wist een van zijn wedstrijden te winnen, maar in de overige partijen kwamen de VIOS-spelers tekort tegen de sterke tegenstanders. Er werden nog wel wat vier- en vijfsetters afgedwongen, maar de eindstand werd toch 1-9 voor het team van Bredevoort, dat zeker zal gaan strijden om het kampioenschap. In de tweede wedstrijd moest VIOS 2 aantreden in Winterswijk tegen SMD 5. Bij de tegenstander speelde een nog zeer jonge speler, die duidelijk nog tekort komt op het niveau van de vierde klasse. De VIOS-spelers hadden meer moeite met de andere twee spelers van SMD, maar ondanks dat de partijen spannender waren, eindigden ze allemaal in het voordeel van het team uit Beltrum. Eindstand 0-10 in het voordeel van VIOS 2, dat daardoor stijgt van plaats zes naar plaats drie op de ranglijst.

Het derde team kwam in de eerste speelweek de strijd uit tegen Drophot uit Zelhem. Nadat het dubbel was gewonnen door de tegenstanders was de tussenstand 2 – 2. Daarna was het snel gedaan met de spanning, want Marjolijn, Arnold en Janwim wonnen de laatste zes wedstrijden, zodat de eindstand 8-2 werd in het voordeel van VIOS 3. In de tweede wedstrijd trad het team in dezelfde samenstelling aan tegen Grol 5 in Groenlo. Dat werd een klinkende 0-10 overwinning voor het team uit Beltrum, dat zich daarmee naast Taverdo 4 uit Doetinchem aan kop nestelt in de zesde klasse (poule E).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant