Diverse artiesten betreden het podium. Foto: PR
Diverse artiesten betreden het podium. Foto: PR

Muzikale avond VVV Neede

Algemeen

NEEDE - Zaterdag 28 oktober biedt VVV Neede een muzikale avond aan alle belangstellenden aan in de Spilbroekhal. Het eerder geplande Parkconcert, onderdeel van de officiële viering van het 100 jarig bestaan van VVV Neede, moest helaas op het laatste moment afgezegd worden vanwege de uitermate slechte weersomstandigheden. Maar nu is het weer gelukt om een avond met sprankelende vertolkers van voor velen bekende muziek te organiseren.

De Edelweisskapelle uit Gelselaar voert als motto 'Allround muziek voor een vrolijk publiek' en maakt dat telkens weer waar met hun Alpensound en bekende Duitse schlagers. Ook is de bekende groep 'Tranen met Tuiten' uit Neede van de partij. Dit gemengde koor zingt naast het Nederlandse repertoire ook liedjes in het Achterhoeks dialect maar ook Duitse, Franse, Engelse, en Italiaanse nummers. Duo Sweet Memories vertolkt de wereldberoemde bekende songs van The Carpenters uit de zeventiger jaren. ZoZo mannen brengt meerstemmig songs van Creedence Clearwater Revival, Simon en Garfunkel, en dialect nummers van onder andere Boh Foi Toch. Medeorganisator Herbert Leussenkamp van Achterhoek Events staat borg voor een sfeervolle aangeklede zaal.
De avond wordt rond 20.00 uur geopend door burgemeester Joost van Oostrum. Het programma duurt tot 24.00 uur. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis. Er is rekening gehouden met voldoende ruimte voor ouderen die mogelijk met een rollator. Zij kunnen ook meegenieten van deze feestelijke muziekavond. Om verzekerd te zijn van een zitplaats kan een (gratis) plaatsbewijs verkregen worden bij de winkel van TIP/VVV Neede, Streek- & Kookwinkel 'In Den Vlearmoes'en Sporthal 't Spilbroek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant