Onderlinge herfstdrive van de Bridgeclub Neede en Omstreken.

Algemeen

NEEDE - Op donderdag 19 oktober hield de Bridgeclub Neede en Omstreken een onderlinge bridgedrive. Voor deze gelegenheid waren de lijnen gemixt, zodat iedereen ook eens andere tegenstanders ontmoette. Dit komt de onderlinge band ten goede.

In de A-lijn eindigden de paren Jan Damhuis & Geert Heetebrij en Joke Korterink op een gedeelde eerste plaats met 60,42 %, gevolgd door het paar Ninko Wijers & Jan Wolff met 60%. De paren die op de eerste plaats eindigden mochten een prijs uitzoeken, evenals de paren op de zevende en dertiende plaats. Dat waren de paren Hermien Heutinck & Irmgard Prins en Jansje Molenveld & Jose Wijgman.

In de B-lijn eindigden Roos van Wordragen & Marian van Heezik op de eerste plaats met 63,90 %, gevolgd door Hennie Slotman & Ben Wijlens met 61,49 % en Wim Blaauboer & Wim Dijkman met 55,45 %. Op de zevende plaats eindigden Nel de Groen & Paula Oprel en dertiende werden Atie Bekkink en Joke Hoenderboom. Ook in deze lijn mochten de paren met de eerste, zevende en dertiende plek een prijs uitzoeken. Het was een geslaagde avond.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant