Bak en Braad Party

Algemeen

HOLTERHOEK - Op 25 november vindt er weer voor de vierde keer een piratenfeest plaats in de Holterhoek bij Café Grenszicht. Het feest begint om 21 uur.

De naam Bak en Braad roept bij menigeen vraagtekens op. De naam stamt uit de tijd toen Anton Noordink, Ramon Lammersen, Toone Roerdink, Jozef te Brake, Dennis Tussenwoning & Laurens Lubbers nog actief waren in de ether. De firma Bak en Braad was een bekende etherpiraat die naast hun vele uitzendingen ook eens per jaar een weekend marathon draaide, dat wil in dit geval zeggen dat de zender donderdagavond aanging en pas zondagnacht uitging. Ieder jaar weer werd een schuur in de Holterhoek omgetoverd tot een feestzaal en werden de dagen en avonden druk bezocht.

Jarenlang heeft dit fenomeen standgehouden tot in 2014 het draaien onmogelijk werd gemaakt door een nieuw beleid van het A.T. (Agentschap Telecom). De jongens waren in het verleden al twee keer vaker gesnapt maar destijds vielen de boetes nog wel mee. Nu liepen etherpiraten het risico een boete tot maar liefst €40.000,- te ontvangen en dit heeft vele piraten doen besluiten de handdoek in de ring te gooien en terug te kijken op een leuke tijd die helaas tot het verleden zou behoren, dit was ook het geval voor de jongens van de Bak en Braad.
Maar toch moest er nog iets georganiseerd worden, en dat werd de Bak en Braad party.

Dit jaar heeft de firma Bak en Braad de Limburgse band The Classics weten te strikken. Voor de rijpere jeugd zal er een zitgedeelte naast het podium komen met eigen bediening en waarvan de stoelen een beetje uit de decibellenwind zullen staan. Er is een betaalde garderobe aanwezig en uiteraard een eetgedeelte.

De Firma Bak en Braad zal zelf verantwoordelijk wezen voor het muzikale gedeelte in de pauzes van de Limburgers.

Kaarten kosten in de voorverkoop 35 euro en is inclusief drank, aan de kassa kost een kaart 40 euro. Voorverkoopadressen: Café Grenszicht in Holterhoek, Café Holly's in Eibergen, Café van Otten in Rietmolen
 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant