Driemaal winst voor VIOS Tafeltennis

Algemeen

BELTRUM - In de zevende speelweek boekten alle drie teams van Vios Tafeltennis uit Beltrum een belangrijke overwinning. Voor VIOS 1 was het de tweede overwinning op rij en daarmee ligt het team op koers voor klassenbehoud.

Vios 1 speelde uit tegen het eerste team van Grol. Na op een 1-2 voorsprong te zijn gekomen trokken de mannen uit Groenlo de stand weer gelijk door de dubbelpartij te winnen. Paul Bergervoet leverde hierna een belangrijke bijdrage aan de uiteindelijke 4-6 overwinning door ook zijn tweede en derde partij te winnen. De sleutelpartij was echter de vijfsetter die Martijn Koster tegen Wim Goosens in zijn voordeel wist te beslissen met een nipte 11-9 winst. Vios 1 staat met nog drie wedstrijden te gaan op een vierde plaats.

Vios 2 wist zich de laatste wedstrijden op te werken uit de onderste regionen. Na een knap gelijkspel tegen koploper Bredevoort, boekte het team een eenvoudige 10-0 zege op hekkensluiter SMD uit Winterswijk. Door deze ruime overwinning hebben de Beltrummers de derde plaats in de poule veroverd.

Het derde team van Vios speelde, met Janwim, Arnold en Willie in de basis, tegen een team uit Bredevoort. Na een 3-0 voorsprong brachten de gasten de spanning terug tot 3-2. Vervolgens wonnen de spelers uit Beltrum alle resterende partijen, waarmee de eindstand kwam op 8-2 voor Vios, zodat het team is verzekerd van een vierde plaats. Deze poule is vanaf nu gesplitst in twee poules, waarin de nummers 1 t/m 4 (dus met Vios 3) speelt in de poule E 1. De overige vier teams spelen in poule E 2.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant