De Plankeniers spelen op 1 en 2 december. Foto: PR Plankeniers
De Plankeniers spelen op 1 en 2 december. Foto: PR Plankeniers

De Plankeniers spelen Opa Ziedspan

Algemeen

REKKEN - Toneelvereniging De Plankeniers uit Rekken speelt op vrijdag 1 en zaterdag 2 december het stuk Opa Ziedspan geschreven door Bernd Gombold en vertaald door Ben ten Velde. Beide voorstellingen zijn bij café Kerkemeijer in Rekken en beginnen om 20.00 uur. Entree is volwassenen 5 euro en voor de jeugd tot en met 12 jaar 2,50 euro. In de pauze is er een verloting.

Volgens de zeer spaarzame Martha is haar schoonvader een verkwistende en luie kerel. Omdat hij plezier beleeft aan zijn mobiele telefoon, zijn laptop en zijn motor in plaats van op de boerderij mee te helpen tot hij erbij neervalt. Maar de slimme opa heeft nog andere fantastische ideeën en zo is er constant 'vuurwerk' op de boerderij van de familie Snijders. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een avond gezelligheid.

Charon Winkelhorst is dit jaar debutante. De overige spelers zijn: Brenda Geesink, Han Kuenen, Nick Scholten, Maurice ten Barge, Rudy Luttikholt, Rick Onstein Petra Broekgaarden en Angelien Onstein. De regie ligt in handen van Irma Klein Gunnewiek. Souffleur is Christien Papenborg. De schmink wordt verzorgd door Bob en Kim Ainsley.

Toneelvereniging De Plankeniers uit Rekken bestaat nu zeven jaar. De vereniging is samengevoegd uit De Rekkense Comedie en het VOOR. De vereniging kent een jeugd en volwassenafdeling.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant