Presentatie tweede Vlearmoesbus

Algemeen

NEEDE - Het bestuur van de BuurtbusPlusvereniging Neede én van Stichting Busje 2009 is verheugd alle betrokkenen bij het vervoersproject in voormalig gemeente Neede uit te kunnen nodigen vanwege het feit dat de tweede Vlearmoesbus binnenkort officieel in gebruik genomen gaat worden.

Naast de twee buurtbussen rijdt sinds 2011 de Vlearmoesbus binnen de grenzen van voormalig gemeente Neede en maakt zo het aanvullend (openbaar) vervoersaanbod compleet.
De Vlearmoesbus richt zich op de minder mobiele medebewoners die nog graag willen deelnemen aan het sociale leven. Een bezoek aan een activiteit, de winkel, fysiotherapeut, huisarts of familie en vrienden is met de Vlearmoesbus mogelijk. Omdat de Vlearmoesbus beschikt over een lift is vervoer met/in een rolstoel geen probleem.
Door het succes van de Vlearmoesbus is besloten een tweede Vlearmoesbus aan te schaffen.

Op zaterdag 13 januari vanaf wordt de aanschaf van de bus gevierd vanaf 10.30 uur bij Autoschadebedrijf Markerink B.V. , Parallelweg 33, in Neede. Na het officiële gedeelte is er gelegenheid, onder het genot van een hapje en drankje, de Vlearmoesbus te bekijken

Info en aanmelden via e-mail: m_jtk@hotmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant