Derde Picker Volley Event succesvol afgesloten

Algemeen

EIBERGEN - Vrijdag jongstleden was de Pickerhal in Eibergen het domein van het derde Picker Volley Event. Boemerang organiseerde dit toernooi en zowel in de recreatieve als de wedstrijdklasse werd fanatiek gestreden voor de winst. Hoewel het niet allemaal even gesmeerd liep werd elk punt hartstochtelijk gevierd en gemiste ballen diep betreurd.

In meerdere team waren bekende gezichten te zien, spelers en speelsters die in het verleden bij Boemerang hadden gespeeld lieten zien dat ze het spelletje nog niet verleerd waren en ook een behoorlijk aantal recreanten gaven acte de présence.
In de recreatieve klasse moest een beslissingswedstrijd uiteindelijk bepalen wie met de grote bokaal naar huis kon gaan. 'Metdoon' won die pot met 28-16 van 'You for Family' .
Ook de wedstrijdklasse kende een spannend verloop. Twee teams, 'Beernink Stars' en 'Family for You' hadden aan het eind van de avond beiden tien wedstrijdpunten. Het saldo van de setpunten was uiteindelijk beslissend voor de einduitslag en 'Beernink Stars' eindigde hierdoor als eerste.
Op de derde plaats kwam 'Mijn favoriete team' en ook hier was het saldo van setpunten beslissend. Johan Cerneus en zijn ploeg konden terugkijken op een geslaagde avond en stilletjes hoopt hij dat er na dit toernooi toch een aantal mannen en vrouwen zich bij de recreanten afdeling van Boemerang gaan melden als nieuw lid, want enige aanwas is wel nodig.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant