Wie wordt de maatschappelijk ondernemer uit Berkelland?

Algemeen

BERKELLAND - De Stichting Berkellandse Uitdaging houdt in april van dit jaar voor het eerst in haar bestaan een Maatschappelijk Diner bij De Klok in Eibergen. Naast maatschappelijk betrokken organisaties en bedrijven, zal ook een afvaardiging van de gemeente Berkelland, waaronder ambassadeur burgemeester Joost van Oostrum aanwezig zijn.Tijdens dit diner zal het bestuur van Stichting de Berkellandse Uitdaging een prijs uitreiken aan die ondernemer die zich maatschappelijk gezien zeer verdienstelijk heeft gemaakt voor de Berkellandse samenleving.

Wie die ondernemer is, bepalen de inwoners van Berkelland. Iedereen kan tot en met eind maart zijn of haar stem uitbrengen via een mail naar info@berkellandseuitdaging.nl. Natuurlijk worden alle genomineerden genoemd, want een meetlat voor maatschappelijk werk is toch best een lastige en ieder steentje dat wordt bijgedragen, is er eentje. De winnaar krijgt van te voren bericht en krijgt een plaats aan tafel bij het Maatschappelijk Diner aangeboden. De jury bestaat uit de bestuursleden van de Berkellandse Uitdaging, Rob Weeber, Ruud Brinkers en Natasha Kolbeek.

Er zijn een tweetal criteria waaraan de genomineerde moet voldoen:
De ondernemer en/of zijn onderneming is binnen Berkelland gevestigd;
De ondernemer draagt positief en actief bij aan de lokale, Berkellandse samenleving.

Iedereen die een ondernemer kent die volgens hem of haar recht heeft op deze nominatie, kan stemmen. Geef de naam op en vermeld daarbij waarom jij van mening bent dat hij of zij de nominatie verdient. Reacties kunnen gegeven via de site: www.berkellandseuitdaging.nl/maatschappelijke-ondernemer-berkelland-2018/
Bellen of mailen naar de Uitdaging: projectmanager Marleen Kosterink - Stapelbroek info@berkellandseuitdaging.nl, tel: 0628737845

Wie aanwezig wil zijn en deelnemen aan het Maatschappelijk Diner kan kaarten reserveren. Kijk voor informatie: www.berkellandseuitdaging.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant