Foto: PR Sportfederatie
Foto: PR Sportfederatie

Volleybaltoernooi Boemerang leerlingen basisscholen

Algemeen

EIBERGEN - Volleybalvereniging Boemerang hield woensdag het jaarlijkse toernooi voor leerlingen van basisscholen uit Eibergen en omgeving. Acht Scholen hadden met maar liefst 36 teams ingeschreven en dat betekende een kakafonie van lawaai in de Pickerhal.

Fanatiek werd om de punten gestreden, nog niet altijd even technisch maar wel met veel inzet en ook plezier. Moest er niet gespeeld worden, dan konden de attracties van de Join Bus van de NeVoBo bezocht worden. Veel van de deelnemende sporters konden zo meten hoe hard ze konden smashen en wat later lieten ook de voetballertjes zich niet onbetuigd.

Het organisatieteam van Boemerang slaagde erin, ondanks de soms chaotische taferelen de regie strak in handen te houden en rond 16.30 uur kon toernooivoorzitter, Hans Heuvink, de uitslagen bekend maken en de bekers uitreiken.

Bij de leerlingen uit de groep 5/6 waren de teams van de Voshaar uit Haarlo oppermachtig, zij bezetten de eerste drie plaatsen. In Olympische termen dus een clean sheet. Bij de leerlingen uit de groep 7/8 was de einduitslag: eerste IKC De Schakel 3; tweede Juliana 2 en derde De Regenboog 1.

Foto: PR Sportfederatie

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant