Wandelen in Beltrum. Foto: L. Nahuis
Wandelen in Beltrum. Foto: L. Nahuis

Landgoed-wandeltocht in Beltrum

Algemeen

BELTRUM - De stichting Vrienden van Het Noasman houdt op zaterdag 31 maart en zondag 1 april een landgoed-wandeltocht door het veelzijdige boerenland van Beltrum.

Wandelaars kunnen kiezen uit een route van 5, 10, 15, 20 en 30 kilometer. Start-, rust- en eindpunt is bezoekerscentrum Het Noasman aan de Meenweg 4 te Beltrum.

Na het succes van de voorgaande jaren heeft de organisatie opnieuw nieuwe routes kunnen uitzet ten, welke voeren over landgoed Het Noasman en het naastgelegen retentiegebied van Waterschap Rijn en IJssel, maar ook door bossen, velden en langs boerenerven. Verrassend aan deze tocht is om te zien hoe de nieuwe natuur en oude natuur vlekkeloos in elkaar overgaan en elkaar aanvullen in het traditionele coulisse- en essenlandschappen van Beltrum. De organisatie is erg blij met de toestemming van diverse grondeigenaren om over privéterreinen te mogen wandelen. Starten kan voor de 30 km tussen 09.00 en 10.00 uur, 20 en 15 kilometer tussen 09.00 en 11.00 uur en voor de 10 en 5 kilometer tussen 09.00 en 12.00 uur. De kosten bedragen drie euro per deelnemer en kinderen tot 12 jaar mogen gratis meelopen met de ouders.


www.noasman.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant