De eerste Eibergse Fietszondag werd een groot succes. Foto: Henk ter Horst
De eerste Eibergse Fietszondag werd een groot succes. Foto: Henk ter Horst

Eerste Eibergse Fietszondag groot succes

Algemeen

Zondag 6 mei tweede editie

EIBERGEN - Op zondagmorgen 8 april hadden ruim 40 racefietsers van divers pluimage zich verzameld bij de Pickerhal; allemaal hadden ze gehoor gegeven aan de oproep van de initiatiefnemers om samen een tocht te fietsen van ongeveer 80 km. Tijdens de tocht hoorde je alleen maar positieve geluiden en ook tijdens de pauze met 'Kaffee und Kuchen' in Barlo (Dld) waren die te horen.

De organisatoren -Gerard Ruesink, Mart Versteeg, Gerrit Stomps, Herman te Raa en Henk ter Horst- verwachten dan ook opnieuw veel deelnemers tijdens de tweede Eibergse Fietszondag op 6 mei. De afstand zal ongeveer 10 km langer zijn dan de eerste keer; het tempo opnieuw zodanig dat het voor iedereen te doen is.

Damesgroep
De organisatie kwam ter ore, dat er ook dames interesse hebben om samen een stukje te fietsen tijdens de Eibergse Fietszondagen; maar dan een afstand van ongeveer 45 km. Uiteraard juichen de organisatoren het toe indien er ook een damesgroep deelneemt aan deze activiteit. Graag vernemen de organisatoren wie belangstelling heeft om met andere dames deel te nemen aan de tweede Eibergse Fietszondag. Liefhebbers kunnen dit kenbaar maken door een mail te sturen naar henk.terhorst@kpnmail.nl.

De initiatiefnemers nodigen iedereen -dames en heren!- uit Eibergen en directe omgeving met een racefiets uit om zondagmorgen 6 mei deel te nemen aan de tweede Eibergse Fietszondag!! Half negen bij de Pickerhal.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant