Buurtfestival op bewegingstuin de Ham

Algemeen

EIBERGEN - Na de succesvolle herinrichting van de bewegingstuin de Ham in Eibergen werd een buurtvereniging opgericht. Deze vereniging houdt op zaterdag 22 september het eerste Buurtfestival.

De buurtvereniging hoopt de leefbaarheid en het gevoel van saamhorigheid te optimaliseren en vast te houden. Het organiseren van activiteiten voor jong en oud is hier een onderdeel van en daarom wordt er van de opening van de nieuwe jeu de boulesbaan een feestelijk gebeuren gemaakt. Vanaf 12.00 tot 18.00 uur is er van alles te beleven en te bewegen: live muziek, vliegers, tekenaars, stoepkrijten, fietsversierwedstrijd, verschillende hapjes, de Tijink-bar, Wuestman-ijs, Oudhollandse spelletjes en een informatieve fietstocht langs de Kastanjefabriek (met rondleiding), de Joodse begraafplaats (lezing) en het modelvliegveld (demonstraties).

De nieuwe jeu de boulesbaan wordt geopend door wethouder Gerjan Teselink. Bij voldoende aanmeldingen wordt de dag van 18.00 tot 20.00 afgesloten met een buurt-bbq, verzorgd door Boenders. De kosten zijn vijftien euro per volwassen en 7,50 euro per kind. Om aan te melden voor de bbq en/of fietstocht kan worden gemaild naar: buurtverenigingdeham@gmail.com.


facebook.com/buurtverenigingdeham

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant