Afbeelding
Advertorial

Op 1 juni 2018 heeft Selma Hauser van Veen haar praktijk voor Hypnotherapie en Cognitieve gedragstherapie geopend.

Algemeen

NEEDE - Op 1 juni 2018 heeft Selma Hauser van Veen haar praktijk voor Hypnotherapie en Cognitieve gedragstherapie geopend, Life Passion. De praktijk is in een aparte ruimte aan huis aan de Burgemeester Mensstraat 18 te Neede gevestigd.

Nadat de opleidingen psychosociale basiskennis, internationaal geregistreerd hypnotherapeut en cognitief gedragstherapeut met succes waren afgerond werd het tijd om een BATC aangesloten praktijk te openen. De BATC therapeut is verplicht jaarlijks bij en na scholingen te volgen. De behandelingen kunnen mogelijk (gedeeltelijk) vergoed worden door de meeste zorgverzekeraars, mits een aanvullende verzekering is afgesloten.

De hypnotherapeut gebruikt hypnose als vorm van behandeling. Hypnose is een heerlijke diepe staat van ontspanning waarbij het onderbewustzijn suggesties aanneemt. Het is geen slaap! Tijdens de behandeling zal je alles bewust meemaken, je hebt de regie volledig in eigen hand. Directe hypnose is een behandelmethode met unieke eigenschappen.

Wat kun je bereiken met hypnose? Klachten waarbij directe hypnose een mogelijke oplossing kan bieden zijn onder andere, depressie, angsten/panieken, burn-out, slaapproblemen, stoppen met roken, afvallen( virtuele maagband), piekeren, stress gerelateerde klachten, jaloezie, zelfvertrouwen, en nog zoveel meer……………..

Cognitieve gedragstherapie (CGT) is een combinatie van twee vormen van psychotherapie. In cognitieve gedragstherapie worden het gedrag en de gedachten die de problemen in stand houden, besproken en behandeld.

Wat kan je bereiken met cognitieve gedragstherapie? Met deze vorm van therapie onderzoek je hoe jouw gedachten met jouw gevoelens en jouw gedrag samenhangen. Jouw gedachten hebben namelijk invloed op de manier waarop jij je gedraagt en hoe jij je voelt. Door jouw gedachten te veranderen zullen jouw gedragingen en jouw gevoelens ook veranderen. Daardoor ga jij positiever en realistischer door het leven.

Indien je geïnteresseerd bent of meer informatie wilt hebben, kan je kijken op de website www.lif-passion.nl of contact opnemen met Selma Hauser  0611608445.

Afbeelding
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant