Van links af Henny Boevink, Bert Ribbers (Kerkemeijer) Alfons ten Hoopen en Arthur Heister van KWF Berkelland.  Foto: PR
Van links af Henny Boevink, Bert Ribbers (Kerkemeijer) Alfons ten Hoopen en Arthur Heister van KWF Berkelland. Foto: PR

KWF Berkelland houdt benefietdiner voor kinderen met leukemie

Algemeen

BERKELLAND – KWF Berkelland houdt woensdagavond 17 oktober bij Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo een diner voor het goede doel. We kennen immers allemaal wel iemand met deze vreselijke ziekte. In dit geval gaat het in het bijzonder om kinderen met leukemie.

"Wat zou het fijn zijn als men deze avond met de partner, collega's en bekenden aanwezig kan zijn. We willen van kanker een chronische ziekte maken waaraan niemand meer hoeft te sterven. Wellicht vraag je jezelf af. Hoe kan ik zelf een verschil maken? We zijn niet allemaal een Maarten van der Weijden die 163 kilometer aflegt. De Elfsteden afzwemt, voor het KWF en daarvoor geld ophaalt. Ieder op zijn eigen manier doet wat hij kan om het goede doel te ondersteunen. Maar we geven u graag de gelegenheid in te haken op dit initiatief", zo verklaart Arthur Heister van KWF Berkelland. Voor zestig euro per persoon kan men een couvert kopen om op deze avond te genieten van een diner, muziek en vermaak. Men kan het bedrag voor de couverts overmaken op rekeningnummer NL70RABO0305564412 ten name van KWF afdeling Berkelland onder vermelding van KWF diner met de naam en het adres van de deelnemer. Arthur Heister: "We gaan er op 17 oktober een mooie avond van maken bij Kerkemeijer." De inloop is rond 19.00 uur zijn. Koor Markant uit Ruurlo - dat dit jaar ook jubileumconcerten geeft op 9, 10 en 11 november -verleent medewerking aan deze avond. Voor meer informatie kan men mailen naar kwfberkelland@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant