IJsbrand Broersma neemt het op tegen Evi Hengeveld. Foto: PR
IJsbrand Broersma neemt het op tegen Evi Hengeveld. Foto: PR

Goede resultaten judoka's 't Höfke

Algemeen

NEEDE - Op uitnodiging van judoclub De Wester in Enschede hadden zes judoka's van 't Höfke aangegeven mee te doen, maar helaas ging voor twee judoka's ging het toernooi niet door, ze waren geveld door de griep.

Het ging hier om de clubkampioenschappen van jc De Wester, dit gezellige toernooi werd gehouden in de zaal van speeltuin De Wester. Er werd door zo'n vijftig judoka's uit de regio meegedaan.
Voor de nummers 1 t/m 3 was er een mooie beker en voor de nummers 4 t/m 6 een mooie medaille, sommige jeugdige judoka's waren zeker zo blij met een medaille als met een beker.
De judoka's van 't Höfke Neede/Diepenheim lieten zich niet kennen. Evi Hengeveld, Rick Hengeveld en Ilano Lahdo, alle drie van 't Höfke Neede en Mart Groothengel van Diepenheim waren wel van de partij, en hoe: Rick Hengeveld en Mart Groothengel wonnen een mooie beker voor de eerste plaats, een mooie beker voor de tweede plaats was er voor Ilano Lahdo en een hele mooie medaille voor de 6-jarige Evi Hengeveld voor haar zesde plaats.
Op bijgaande actiefoto IJsbrand Broersma tegen Evi Hengeveld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant