Lisa (links) en Vera Wellink, oftewel: ZusLive. Foto: Marion van Wijk
Lisa (links) en Vera Wellink, oftewel: ZusLive. Foto: Marion van Wijk

ZusLive in Rockcafé Taste

Algemeen

GROENLO - Zondag 17 maart is het eindelijk zo ver. Twee hele lieve en graag geziene klanten van Taste en daarnaast twee bekende gezichten in Groenlo, Lisa en Vera Wellink, samen ZusLive vormend, willen graag door veel te spelen en aan de weg timmeren hun naamsbekendheid vergroten. Roland en Marion van het muziekcafé in Groenlo waren heel snel om. Als het aan Taste en de meiden van ZusLive ligt wordt het een spetterende zondagmiddag in Taste.

De zussen Lisa en Vera Wellink zijn van jongs af aan al actief en creatief bezig met muziek maken. Hierin zijn ze beide hun eigen kant op gegaan; Vera afgestudeerd als ondernemend artiest in uitstroom theater en Lisa die de coverband Curls on Fire aanvult met haar toetsen en zang.
Met verjaardagen pakten ze al snel de gitaar erbij om samen wat nummers te spelen. Tot het een avond zo erg uit de hand liep dat ze het er definitief over eens waren samen een akoestisch duo te vormen.
Met hun muzikale achtergronden, ervaring en verbondenheid als zussen is het plaatje compleet! De covers zijn naar de smaak en de ziel van beide dames aangepast; van meezingers voor jong en oud tot een gevoelige plaat.
Dit met alleen maar één piano, één gitaar en twee stemmen. Met een bak vol gezelligheid en liefde voor muziek, die ze graag meebrengen naar ieder feestje, willen de dames graag mooie optredens neer zetten.

Aanvang 16.00 uur, entree vrij, met uiteraard op deze zondagmiddag een koud en warm hapje van Roland en Marion.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant