Groep 8  en 7 van de Tormijnschool speelde woensdag de afscheidsmusical. Foto: Sonja Grooters
Groep 8 en 7 van de Tormijnschool speelde woensdag de afscheidsmusical. Foto: Sonja Grooters

Musical de Feesplaneet

Algemeen

NOORDIJK - Op woensdag 20 juli speelden leerlingen van groep 7 en 8 van de B. Tormijnschool de afscheidsmusical bij café restaurant Hassink in Noordijk. Alle kinderen van groep 7 en 8 hebben gespeeld in de musical de Feestplaneet. Nadat ze 's morgens de generale hadden gespeeld, kwamen de ouders om de kinderen te schminken en de haren te doen, zodat ze als echte sterren het podium op konden.

In deze musical wilde professor Lipgloss de kinderen leren wat de waarde van de aarde is. Het decor was dan ook omgetoverd tot een echte raket met knopjes, lichtjes en schakelaars. Midden op het podium stond een grote rode knop, waar je vooral niet op mocht drukken. Toen pizzakoerier Scooter daar zijn pizza's opzette, ging de raket toch de lucht in De raket werd zogenaamd bestuurd door Robo de Robot en astronaut Noud, maar die was te bang en te ijdel om de raket goed te besturen. Gelukkig bleek de raketreis nep te zijn, alle kinderen bleven gewoon op de aarde en leerden zo hoe belangrijk onze aarde is!

Na een daverend applaus kreeg groep 8 een persoonlijke strandbal van hun juffen. Vervolgens werden ze door één van de ouders met een Oldtimer, Peugot 403 gezamenlijk naar hun 'Feestplaneet' gebracht waar ze mochten uitstappen op een rode loper om te genieten van hun galafeest.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant