Bregje Klein Gunnewiek in actie in de klasse L1, tijdens de opening van het outdoor-seizoen bij de Berkelruiters. Foto: PR
Bregje Klein Gunnewiek in actie in de klasse L1, tijdens de opening van het outdoor-seizoen bij de Berkelruiters. Foto: PR

Mooie resultaten bij dressuurwedstrijd Berkelruiters

Sport

EIBERGEN - Bij het dressuurconcours in Eibergen reed Bregje Klein Gunnewiek met Kane onder zonnige omstandigheden in de klasse L1, naar een eerste prijs. 

Het was een sportieve start van het outdoorwedstrijd-seizoen bij PC en LR de Berkelruiters in Eibergen. Op 6 april hielden zij een dressuurwedstrijd op ‘t Wievenveld. Na de vele regenval van afgelopen week was het een uitdaging om de wedstrijdbanen klaar te krijgen voor de wedstrijd. Maar dat lukte. Er kwamen maar liefst 60 combinaties aan de start. Waaronder acht Berkelruiters en dus niet zonder succes.

In de klasse B categorie A/B/C greep Jikke Woertman met Puk tweemaal een eerste prijs met 208 en 205 punten. Quinn Slotman met Popcorn behaalde 182 en 175 punten. In de klasse B categorie D/E Yzze Sigger met Mous 196,5 punten en daarmee een eerste prijs en 191 punten. Mynthe Schurink eindigde met 183,5 en 193 punten. In de klasse L1 paarden kwam Bregje Klein Gunnewiek met Kane aan de start met 180 en 205 punten en dus een eerste prijs. 

In de klasse L2 paarden behaalde Laure Barts met 191,5 punten een tweede prijs en 175,5 punten. Sabrina Klumper met Exclusief 178,5 en 169,5 punten, terwijl Mirthe Brouwer met J’ai Witneus 177 punten haalde en met 186 punten een eerste prijs. Het werd een geslaagde en sportieve dag voor de Berkelruiters.

Kijk voor meer informatie op www.berkelruiters.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant