Samen wandelen in Berkelland. Foto: Sport Federatie Berkelland
Samen wandelen in Berkelland. Foto: Sport Federatie Berkelland

Samen wandelen in Berkelland

Algemeen

BERKELLAND - Er wordt vanaf mei wekelijks gewandeld in de 4 grote kernen van Berkelland. Belangstellenden kunnen daar ongetraind aan mee doen. Alle vier groepen staan open voor meer deelnemers. De groepen worden begeleid door vrijwilligers die wekelijks om 10 uur klaar staan om samen met aanwezigen een mooie route van 5 kilometer te wandelen.

In Neede is het zelfs mogelijk om 10 kilometer te wandelen, start om 9 uur. Bij de groep in Ruurlo wordt er in de vakantieperiode niet gewandeld, omdat de vrijwilliger op vakantie gaat. In Eibergen, Borculo en Neede lopen de vrijwilligers de hele zomer gewoon door. Mensen die mee willen lopen betalen €1,50.
Sport Federatie Berkelland, Livio, Sensire, Buurtzorg, Careaz en Voormekaar Berkelland ondersteunen deze wandelgroepen zoveel mogelijk. Vertrekpunten zijn de Hofmaat in Neede, De Meergaarden in Eibergen, het J.W. Andriessenhuis in Borculo en De Bundeling in Ruurlo. Iedereen is van harte welkom om mee te lopen. Wie afhankelijk is van een rolstoel kan even overleggen met de contactpersoon voor begeleiding (mail: e.wieggers@ livio.nl).

In Neede is het startpunt: De Hofmaat: Woensdagochtend: 9.00 uur voor de 10 km en dinsdagochtend: 10.00 uur voor de 5 km. Meer info: e.wieggers@ livio.nl. Eibergen startpunt: De Meergaarden: Donderdagochtend: 10.00 uur voor de 5 km. Info via mail: a.bollen@livio.nl. Borculo: startpunt J.W. Andriessenhuis: Vrijdagochtend: 10.00 uur voor de 5 km. Info via mail: a.hoentjen@careaz.nl. Ruurlo: startpunt De Bundeling: Maandagochtend: 10.00 uur voor de 5 km. Info via: e.koning@sensire.nl. Ruurlo heeft nu vakantie en start maandag 1 augustus weer.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant