Diva. Foto: PR
Diva. Foto: PR

Amivedi

Algemeen

BERKELLAND - In Ruurlo wordt Vlekje vermist. Ze is een schildpadpoes van twee jaar oud, ze is klein en dun, ongesteriliseerd en wordt vermist in de Barchemseweg.

In Borculo in de Heerlijkheidstraat is een cypers/bruin gestreepte kat gevonden met een licht elastisch bandje om en een belletje eraan.
Diva is een poes die wordt vermist in de Weverstraat in Borculo, ze is cypers/grijs gestreept, gechipt, gesteriliseerd en drie jaar oud.

In Eibergen wordt Grover vermist. Hij is een Britse Korthaar en wordt vermist in de Gladiolenstraat. Hij is grijs/wit, heeft een witte snuit en kin, witte borst overlopend in een witte streep over buik, voor witte teentjes, achter witte sokjes, hij is gechipt, gecastreerd en drie jaar oud.

In Neede op de Rozenkamp wordt Pip vermist. Ze is een zwart/witte poes, heeft een witte neus, bek, borst en poten, hij is gesteriliseerd, gechipt, vier jaar oud.
Op de Hoge Blik in Neede is een cypers/grijs met witte kater gevonden, hij heeft een witte snuit, bek, borst en poten, is nog een puber en hij droeg een vlooienband.

Voor informatie kan contact worden opgenomen met Stichting Amivedi, meldpunt Aalten/Achterhoek, Sylvia Spaargaren, tel. 088 – 0063305 of mailen naar achterhoek@amivedi.com.
                        

Vlekje. Foto: PR
Pip. Foto: PR
Grover. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant