Berkelland Korendag 2014. Een verassend optreden van Primavera uit Borculo in de Grote Kerk in Neede. Foto: PR
Berkelland Korendag 2014. Een verassend optreden van Primavera uit Borculo in de Grote Kerk in Neede. Foto: PR

Record deelname Berkelland Koren Dag

BERKELLAND - Een record aantal van zeventien koren uit Berkelland zingt op zaterdagmiddag 17 september in de vier dorpskerken in Borculo, Ruurlo, Neede en Eibergen, tijdens de Berkelland Koren Dag 2016.

Dit tweejaarlijkse evenement is wederom georganiseerd door het Eibergs Mannenkoor (EMK). Dit jaar is er een speciale website geopend om de deelnemende koren een presentatiemogelijkheid te geven: www.berkellandkorendag.eibergsmannenkoor.nl.

Het Eibergs Mannenkoor wil met deze korendag de koorzang onder de aandacht brengen en aantonen dat er in Berkelland zeer diverse koren zijn met een veelheid aan liederen en genres. Voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot koorzang is het juiste repertoire binnen handbereik.

Het Eibergs Mannenkoor is zeer verheugd dat het maximale aantal Berkellandse koren zich die middag kan laten horen. Tussen 13.00 uur en 17.00 uur zullen acht koren per kerk delen van hun repertoire ten gehore brengen. In totaal dus 32 optredens. De koren zijn te bewonderen in Grote Kerk in Neede, Oude Mattheüs in Eibergen, Joriskerk in Borculo, Dorpskerk in Ruurlo,. en overzicht van de optredens staat op de website.

De deelnemende koren zingen de meest uiteenlopende liederen, songs en klassiekers. De toegang is gratis.


www.berkellandkorendag.eibergsmannenkoor.nl

Meer berichten