Informatieavond Hof van Moeder Aarde in 't Haarhuis

Algemeen

?NOORDIJK - Hof van Moeder Aarde houdt op donderdag 24 november een informatie- en kennismakingsavond in 't Haarhuis in Noordijk. Hof van Moeder Aarde is een kleinschalige duurzame woon-werkgemeenschap, die zich vanaf 1 december aan de Bliksteeg 1 in Neede, lokaal beter bekend als Camping D'n Eversman, gaat vestigen.

Initiatiefnemers van Hof van Moeder Aarde zijn Harm Koopmans, Marieke Woudhuizen, Arjan Verschuur, Joyce Hellendoorn, Joke Houwers, Marcel Verheugd en Tanja Prins. Op dit moment wonen zij allen in de buurt van Zutphen. Zij organiseren deze avond voor omwonenden en geïnteresseerden uit de buurt om met hen kennis te maken en hen te informeren over hun plannen met de camping. Bewust zijn, duurzaam doen en divers genieten, zijn daarbij hun uitgangspunten.

Tijdens de informatie- en kennismakingsavond zullen de initiatiefnemers zichzelf voorstellen en vertellen over de activiteiten die op Hof van Moeder Aarde blijven, namelijk de groepsaccommodatie en camping met kantine, en over de activiteiten die er bij komen, namelijk: workshops op gebied van persoonlijke ontwikkeling, duurzaamheid en creativiteit, een biologische hofwinkel voor bewoners en gasten, teelt van groenten, fruit en bloemen voor eigen gebruik, begeleiding van mensen met een zorgvraag en akoestische huiskamer-concerten. Aansluitend is er ruimte om vragen te stellen.

De informatie- en kennismakingsavond begint om 19.45 uur. Geïnteresseerden zijn vanaf 19.30 uur welkom in 't Haarhuis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant