Boh Foi Toch. Foto: PR
Boh Foi Toch. Foto: PR

Voorjaarsfeesten Rietmolen

Riesewijk & Co, Mmoozz, DJ Bacchie en Boh Foi Toch op podium

RIETMOLEN - Dit jaar worden voor de veertiende keer de Voorjaarsfeesten Rietmolen gehouden. De organisatie is er wederom in geslaagd een gevarieerd programma samen te stellen. Op het podium staan Riesewijk & Co, Mmoozz, DJ Bacchie en Boh Foi Toch.

Cabareetmölle: Riesewijk & Co is op vrijdag 7 april te bewonderen
Wederom cabaret op de openingsavond van de Voorjaarsfeesten Rietmolen, waar het publiek zal worden vermaakt met cabaret uit eigen regio. In de tot theater omgevormde feesttent zal Riesewijk & Co de aanwezigen een fantastische show voorschotelen. De show trekt dit theaterseizoen honderden mensen naar de Overijsselse en Achterhoekse theaters. Een avond onbekommerd lachen met streekhumor. Jan Riesewijk laat zich daarbij vergezellen door zijn collega cabaretiers waaronder het duo Joost & Martijn en Paul Wiefferinck en Mathilde Geerds. Jan Riesewijk schitterde enkele jaren geleden als de veelzijdige acteur 'Mans' samen met zijn soapbroer Gait (Herman Finkers) in de KRO streeksoap 'Van Jonge Leu en Oale Groond'. Ook RTV Gelderland zond de hele serie uit. Jan Riesewijk & Co staat dit seizoen in 17 theaters in Gelderland en Overijssel.
Als 'Schoolmeester van de lach' stapt de toeschouwer met Jan Riesewijk in de carrousel van veelzijdige humor. Zo neemt Mathilde aanwezigen mee in de rol van gastvrouw tijdens de barbecue met vrienden. Paul zal op hilarische wijze de rol van de Edelachtbare Rechter vertolken en Joost en Martijn kruipen in de huid van twee pubers en laten kijkers genieten van hun belevenissen op de lagere school. Als Riesewijk zichzelf ook nog eens in een verrassende creatie steekt is een avond vol humor compleet.
De zaal is geopend om 20.00 uur voor ontvangst met koffie en cake.. Aanvang van de voorstelling is om 20.30 uur en de entree is 12,50 euro. Kaarten zijn in voorverkoop te verkrijgen via info@voorjaarsfeestenrietmolen.nl. Info op: riesewijkenco.nlFeestavond: MmoozZ & DJ Bacchie

De Feestavond op 8 april wordt verzorgd door de topband MmoozZ en DJ Bacchie. Entree is 8 euro en de tent is open om 21.30 uur. MmoozZ wordt gevormd door zes sprankelende persoonlijkheden waarvan Colin en Mendy de hoofdrol op zich nemen. Cijfer daarnaast zeker de overige vier talentvolle muzikanten/zangers niet weg. Zowel Marcel, Maurice, Roel en Willem verstaan hun vak als geen ander. De band heeft zichzelf de afgelopen jaren ruimschoots bewezen door honderden feesten te laten slagen en te voorzien van entertainment op zeer hoogstaand niveau. Informatie op www.mmoozz.com.
Naast MmoozZ zal ook DJ Bacchie een optreden verzorgen. Deze knallende DJ uit Groenlo weet elke zaal en feesttent tot een swingende massa te krijgen met zijn opzwepende dansmuziek. Info op www.djbacchie.nl.

Farmers Party
Zondagmiddag en avond 9 april staat in het teken staan van de Farmers Party. De hele tent zal omgevormd worden tot een boerenparadijs: Rieten kap, biertafels van tractorbanden en landbouwwerktuigen in de tent. Boh Foi Toch zal het muzikale gedeelte voor zijn rekening nemen, inmiddels een vertrouwd gezicht op de zondagmiddag van de Voorjaarsfeesten. Rietmolen. Deze Achterhoekse volksband zingt louter in dialect en de up-tempo liedjes zullen alle aanwezigen een fantastische middag bezorgen. Info op www.bohfoitoch.nl
Drive-in show EightyEight zal de middag verder muzikaal omlijsten. Entree is 8 euro en de tent is open om 16.00 uur. Het optreden van Boh Foi Toch start om 18.00 uur.


www.voorjaarsfeestenrietmolen.nl


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden