Boy te Koppele (links) en Robert Overbeek. Foto: Nico Asbroek.
Boy te Koppele (links) en Robert Overbeek. Foto: Nico Asbroek.

Dj Mental Theo in Megafeesttent

Algemeen

HAAKSBERGEN - Na Koningsdag volgt Kornuiten XXL Tropical 90's met DJ Mental Theo. Bob Averdijk, DJ en evenementenorganisator, is deze dagen de steun en toeverlaat van Robert Overbeek en Boy te Koppele bij de organisatie van Hollands Glorie en de Kornuiten XXL Tropical 90's. Het feest is 30 april

Averdijk treedt tijdens Kingsnight en Koningsdag van Hollands Glorie op en heeft zijn netwerk aangesproken voor het hele programma dat in Haaksbergen wordt gepresenteerd. Naast de artiesten van Hollands Glorie, zijn de heren blij met de komst van Mental Theo. De TMF DJ van weleer, die naamsbekendheid in de jaren '90 verwierf en weer helemaal hot is, vormt de topact voor Tropical 90's op de zaterdag. "Dit is de perfecte timing om hem te boeken", weet Averdijk. "Mental Theo is helemaal terug, heeft een volle partyagenda en is echt een hele goeie DJ, die wordt gewaardeerd onder de vakbroeders."

Het tijdelijke kantoor voor de ingang van De Kornuiten is al weken het epicentrum van Hollands Glorie en de verbouwing van Eetcafé De Kornuiten. De uitbaters Robert Overbeek en Boy te Koppele laten weten dat na Hollands Glorie de laatste plooien worden gladgestreken en dat de opening medio mei staat gepland. "We willen dat De Kornuiten echt helemaal klaar is voor de opening en gaan niet overhaast te werk. De organisatie van Hollands Glorie kost ook veel tijd en we willen alles wat we doen graag voor 100 procent goed doen."

Kinderspelen
De organisatie heeft naast en uitgebreid muziekprogramma ook een onderdeel kinderspelen en een DJ workshop voor de jeugd van 12 tot 16 jaar. Ze mogen op het podium plaatjes draaien onder begeleiding van een ervaren DJ en ze leren dan de fijne kneepjes van het vak. Koningsdag moet met Hollands Glorie een dag voor jong en oud worden. Er zijn kinderspelen met een springkussen, een stormbaan en kinderen kunnen zich laten schminken. De kinderspelen beginnen donderdag om 12.00 uur en het programma loopt in de middag over in het muziekprogramma.

1500 frikadellen
Stef Ekkel en René Karst, Frank van Etten, DJ Bob Averdijk, John de Bever en Tonnie Willié van Pussycat; het zijn namen die altijd garant staan voor een knallend Nederlandstalig feest als Hollands Glorie tijdens Koningsdag. De groene badjassen en de 1500 frikadellen liggen al klaar voor donderdag als Stef Ekkel en René Kast hun opwachting maken met de feesthit 'Liever te dik in de kist dan een feestje gemist'. "Tijdens dat nummer gaan we met 1500 frikadellen rond", verklapt Overbeek. "En we gaan ter plekke het Frikadellenkoor oprichten", vult Te Koppele aan. Daarvoor zijn die groene badjassen. Google maar een keer op het nummer en dan wordt alles meteen duidelijk."

Zaterdag 30 april is de Tropical 90's in dezelfde tent met topact Mental Theo. Kaarten voor Tropical 90's in dezelfde tent met topact Mental Theo kunnen worden besteld op www.eetcafestuupke.nl en bij slijterij Gall&Gall. De entree voor Koningsdag is gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant